Godine
+2
Admin
naancy
6 posters
Strana 1 od 1
Godine
koje su vam granice (ako ih uopshte imate )? dokle biste ishli i koliko vam je bitna razlika u godinama? znam primere mushkih osoba koje bi glavu dale da budu sa starijom curom, a znam i one koje nikada ne bi bili sa starijom curom, jer im je to bzwz, kao cura starija od njega...(de ja bash u takvog da se zacopam )
naancy- Broj poruka : 87
Godina : 34
Datum upisa : 03.09.2007
Re: Godine
ja rekoh vetj negde da sam najnize ishla do 93
gornja granica mi je sve gde prva cifra nije 7 =)
a voooolim mladje...uh... =))
gornja granica mi je sve gde prva cifra nije 7 =)
a voooolim mladje...uh... =))
i ja....Masin fan ::Slazem se!milan ::Granice su mi do 2 godine i ispod mog uzrasta i iznad.
Ninchy- Broj poruka : 20
Datum upisa : 06.09.2007
Pa meni je granica 3-4 godine...ne vishe....mada i ja sam stajala na tome najvishe 2 godine...pa se zaljubim u onog koji je stariji od mene 3 godine...i onda pomerim granicu...XD
Mada ne bih bila sa nekim ko je mladji od mene...jer uglavnom ti budu sa tobom da bi bili popularni jer si ti starija cura od njega...a tvoja generacija misli a si jadnica...a i meni je to jadno...jednostavno sa momcima koji su mladji od mene nemam o chemu da pricham...
Mada ne bih bila sa nekim ko je mladji od mene...jer uglavnom ti budu sa tobom da bi bili popularni jer si ti starija cura od njega...a tvoja generacija misli a si jadnica...a i meni je to jadno...jednostavno sa momcima koji su mladji od mene nemam o chemu da pricham...
Natasha :)))- Broj poruka : 32
Datum upisa : 08.09.2007
sve to stoji, ali meni su mladji taaaaako sladji
hmmmm granica 3.4 god.
sa mladjima ne bih bila...mislim do sada mi se ni jedaan mladji nije svideo
samo moje god. i stariji od mene 1 il 2
sa mladjima ne bih bila...mislim do sada mi se ni jedaan mladji nije svideo