Nova školska
+6
trick----trick
AlohaGal
Spam queen
Aleksandr@
naancy
Admin
10 posters
Strana 1 od 3
Strana 1 od 3 • 1, 2, 3
Re: Nova školska
Hvala!!!Evo danas je bio prvi dan skole posle raspusta a ja sam se vec smorio dosadila mi je skola!
Gost- Gost
milan ::Hvala!!!Evo danas je bio prvi dan skole posle raspusta a ja sam se vec smorio dosadila mi je skola!
Znam i ja sam se smorio, smenili mi omiljene profesore, mami im *****....... Raspored je užas, sve je sra**.....
Jedino dobro je društvo!
prvo nas razredna izbombardovala time da je ova godina najteza....
a onda sam se smorila
odushevilo me samo to shto sad imam 5 chasova engleskog nedeljno!
yey!
a onda sam se smorila
yey!
naancy- Broj poruka : 87
Godina : 34
Datum upisa : 03.09.2007
AAAA!!!I jos piitas da li mi se svidja???UA SKOLA!!IDEMO DA PALIIMO BRANKA R.!!!!kako da postavim avatar???
naancy ::prvo nas razredna izbombardovala time da je ova godina najteza....
a onda sam se smorila
yey!
Pet časova????:affraid:U jbte, kad bih ja to imao.......
Masin fan ::Hvala za razilku od prethodnih godina meni je juce bilo extra!
A meni baš šit....
Danasnji dan je bio bolji danas sam bas raspolozen !!!
Poslednji izmenio dana Sre Sep 05, 2007 5:18 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
Gost- Gost
Meni je iskreno jakooo lepo u skoli i nemam reci da opisem svoju odusevljenost... Sve, ali SVE je super... Inace sam posla u prvu god srednje... Tehnoart...
AlohaGal ::Meni je iskreno jakooo lepo u skoli i nemam reci da opisem svoju odusevljenost... Sve, ali SVE je super... Inace sam posla u prvu god srednje... Tehnoart...
Blago tebi...
AlohaGal ::Meni je iskreno jakooo lepo u skoli i nemam reci da opisem svoju odusevljenost... Sve, ali SVE je super... Inace sam posla u prvu god srednje... Tehnoart...
I mi cemo za godinu dana srednja skola
Gost- Gost
Pa i meni bi ali sad sam prva pa znas kako je!Admin ::Masin fan ::Hvala za razilku od prethodnih godina meni je juce bilo extra!
A meni baš šit....
ja sam odushevljena jer su mi doshli pilitji u shkolu (tako zovemo prvake, mushku polovinu ) i rekla sam ima da na'vatam nekog malog!!!! znachi, mnogo volim mladje!
naancy ::ja sam odushevljena jer su mi doshli pilitji u shkolu (tako zovemo prvake, mushku polovinu ) i rekla sam ima da na'vatam nekog malog!!!! znachi, mnogo volim mladje!
Tu sam....
hehe, a ti volish starije?
svi mi kazu da nisam bash normalna....drugarice imaju starije momke, sve se lepe za starije, a ja kad vidim nekog malog, slatkog, mladji od mene...jaaaao, pa prsavam!!!
najmladji sa kojim sam se poljubila je 93, i mogu vam reci da mi je bilo lepshe od nekih poljubaca sa starijim likovima...
svi mi kazu da nisam bash normalna....drugarice imaju starije momke, sve se lepe za starije, a ja kad vidim nekog malog, slatkog, mladji od mene...jaaaao, pa prsavam!!!
najmladji sa kojim sam se poljubila je 93, i mogu vam reci da mi je bilo lepshe od nekih poljubaca sa starijim likovima...
naancy ::hehe, a ti volish starije?
I ja sam 93.
da,da..
trick----trick- Broj poruka : 25
ccc..shto?"D..zheno...loool
trick----trick- Broj poruka : 25
ma onako sam to napisala.....trick----trick ::ccc..shto?"D..zheno...loool
Ninchy- Broj poruka : 20